インドネシア料理教室


メニュー:

Mie Ayam Bakso
インドネシア庶民の定番料理。
麺と肉団子が入った鶏がらスープはこの時期にぴったり。
甘たれをつけた鶏肉がアクセント。

Martabak
カリカリの皮に包み、肉と卵がたっぷりインドネシア風のお好み焼き。

(飲み物・デザート付)

日時:
2010/12/19(日)、11:00 – 15:00

場所:
八雲住区センター(料理学習室)
東急東横線 都立大学駅 下車徒歩5分

参加費:
1500円

予約・問合せ:
リサ(090-8492-4428)
ヨナン(090-8257-2701)

インドネシア・日本の家族会(FG-ASMARA)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s